Novice

29. avgust 2022

Pridobitev financiranja za digitalno tranformacijo podjetja

V okviru javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D-ReactEU) je naše podjetje pridobilo financiranje v višini 100.000 EUR za zagotovitev digitalne transformacije ključnih procesov v podjetju. Cilj je izvedba digitalne transformacije, izboljšanje komeptenc zaposlenih in povečanje dodane vrednosti na zaposlenega.

23. avgust 2022

Izvedba novih malih počivališč na avtocestnem omrežju

Kot podizvajalci sodelujemo pri izgradnji in prenovi malih počivališč na celotnem omrežju slovenskih avtocest. Poleg odstranitve stare razsvetljave in postavitve nove razsvetljave, izvajamo tudi ostala električna dela.

17. avgust 2022

Izvedba sprehajalne peš poti z dinamično razsvetljavo v Sveti Katarini pri Ankaranu

Občina Ankaran se je odločila za rekonstrukcijo športnega rekreacijskega parka v Sveti Katarini. Ob prostorski ureditvi je bilo postavljenih in zamenjanih 17 svetilk, ki osvetljujeo pešpot, zunanji fitnes in balinišče, ter ulico. Razsvetljava je zasnovana kot dinamična razsvetljava, ki se prilagaja obisku območju.

4. julij 2022

Daruj novoletno jelko

Leto 2022 je v polnem zamahu in čas je, da odstranimo praznično okrasje z mestnih ulic in trgov, pa tudi deset smrek, ki so krasile mesto. Te nam največkrat darujejo naše meščanke in meščani. Če tudi na vašem zemljišču raste smreka, s katero bi želeli popestrili naslednjo praznično okrasitev mesta, vas vabimo, da se obrnete na Mestno občino Ljubljana ali Javno razsvetljavo d.d. 

3. julij 2022

Barvanje predora pod gradom

V avgustu 2022 bo Javna razsvetljava d.d. prevzela dela nad barvanjem predora pod gradom v Ljubljani. V predoru se kljub rednemu vzdrževanju in pranju na stenah nabira umazanija, katero je potrebno odstraniti in predor ponovno prebarvati.

28. junij 2022

Prenova razsvetljave v centru Ribnice

Dne 7. aprila 2022 je župan, Samo Pogorelc, podpisal pogodbo za Prenovo in razširitev ulične razsvetljave v mestnem jedru Ribnice, ki predstavlja enega izmed pomembnejših izvedbenih projektov in h kateremu pristopamo že v prihodnjem tednu, namreč obstoječa ulična razsvetljava je trenutno zelo pomanjkljiva in dotrajana, deluje le še 12 svetilk.