SIGNALIZACIJA

ŠPORTNI OBJEKTI

NOVOLETNA OKRASITEV

OSTALO

Smučarska skakalnica Planica

Podkoren, SLO

Planica je eden od največjih projektov, ki smo ga izvedli. Osnovni namen sistema razsvetljave je zagotoviti primerno in zadostno umetno svetlobo v večernem in nočnem času na območju celotnega doskočišča skakalnic HS139 in HS104.

Športna dvorana Piran

Piran, SLO

V sklopu renovacije Športne dvorane Piran smo zamenjali svetilke v dvorani z varčnimi in učinkovitejšimi LED svetilkami. Poleg prihrankov, smo dosegli tudi višje nivoje osvetljenosti v dvorani z večjo enakomernostjo in manjšim bleščanjem.

Stadion Portoval NK Krka

Novo Mesto, SLO

V sklopu renovacije stadiona Portoval za nogometni klub Krka je bila sprejeta odločitev o zamenjavi in predvsem nadgradnji razsvetljave stadiona. Štiri 18 metrski stebri služijo za držanje LED reflektorjev, ki zagotavljajo visoke nivoje osvetljenosti.

Dvorana Stožice

Ljubljana, SLO

Dvorana Stožice je bila deležna nove LED razsvetljave, ki zagotavlja najboljše možne svetlobnotehnične pogoje za igro in igralce, kot tudi za prenose tekem in atmosfero v dvorani. LED razsvetljava je po prenovi prinaša večji prihranek ob boljših svetlobnih pogojih.

Pomožno igrišče Stožice

Ljubljana, SLO

V sklopu projektov Mestne občine Ljubljane in Športa Ljubljana, smo ustrezno namestili LED razsvetljavo na pomožnem igrišču za nogomet v športnem centru Stožice. Razsvetljava zadostuje pogojem za treninge in igranje tekem nižjih nogometnih lig.

Nogometno igrišče

Rečica ob Savinji, SLO

V Rečici ob Savinji so sprejeli odločitev o novogradnji stadiona za nogomet. V sklop novogradnje je spadala tudi montaža razsvetljave, ki jo je izvedlo naše podjetje. Postavljeni so bili novi drogovi, na vseh koncih igrišča in montirana ustrezna LED razsvetljava.

Stadion Brežice

Brežice, SLO

Ob prenovi stadiona Brežice, je bila leta 2019 zamenjana tudi razsvetljava objekta. 6 drogov, na katerih so nameščene LED svetilke, zagotavlja ustrezno osvetljenosti igralne površine, kjer je omogočeno nemoteno nočno igranje in treniranje nogometnih ekip.

Ludus odbojkarsko igrišče

Ljubljana, SLO

Izvedli smo celotno električno inštalacijo in zamenjavo razsvetljave v Športni dvorani za igranje odbojke na mivki v Črnučah, v dvorani LUDUS. LED razsvetljava omogoča ustrezno spoštovanje standardov SIST EN:12193 za športne objekte.

Stadion NK Apače

Apače, SLO

V sklopu posodobitve in nadgraditve športnega kompleksa v Apačah, smo postavili štiri nove stebre za razsvetljavo in nanje namestili 12 LED reflektorjev, kateri služijo za razsvetljavo pomožnega igrišča za igranje malega nogometa. 

Dvorana Krim

Ljubljana, SLO

Pod projektom EOL 2 smo izvedli energetsko sanacijo notranje razsvetljave v športni dvorani Krim. Izvedli smo zamenjavo vseh svetilk, z varčnimi LED svetilkami, tako pridobili višje nivoje osvetljenosti in mnogo boljše pogoje za športno udejstvovanje.

Dvorana Ribnica

Ribnica, SLO

Občina Ribnica se je odločila za energetsko sanacijo in zamenjavo celotne razsvetljave, katero je opremila tudi z možnostjo regulacije in upravljanja preko pametnih sistemov. Izvedena je bila tudi renovacija varnostnih svetilk in električnih omar.

Dvorana Tri lilije

Laško, SLO

S prenovo strehe so se zaprli svetlobni jaški, ki so prepuščali dnevno svetlobo, dvoranska razsvetljava pa dobiva močnejšo in energijsko varčnejšo LED razsvetljavo. Ustrezni nivoji osvetljenost pa omogočajo boljše pogoje za igro, kot stara razsvetljava.

Teniško igrišče Tivoli

Ljubljana, SLO

Na teniškem igrišču v Tivoliju v Ljubljani smo namestili in zamenjali športno razsvetljavo na štirih teniških igriščih. Z dodatnimi deli na električni inštalaciji in gradbenimi deli smo zagotovili svetlobne pogoje, ki so ustrezni za igranje tenisa v nočnih urah. Razsvetljava teniškega igrišča je skladna s standardi in omogoča večje prihranke ob večjih nivojih osvetljenosti.

Športno šolsko igrišče Medvode

Medvode, SLO

Želje po osvetlitvi igrišča so izrazili športniki in rekreativci že takoj po odprtju igrišča. Javna razsvetljava d.d. je kot glavni izvajalec namestila opremo v električne omarice, izvedla gradbena dela postavitve stebrov, ter namestila svetilke na samem igrišču. Projektirana razsvetljava je bila primerno načrtovana za uporabo igrišča, brez nepotrebnega preosvetljavanja.

Stadion NK Dobrovce

Dobrovce, SLO

Stadion nogometnega kluba Dobrovce je v letu 2022 doživel posodobitev, tako objektov in okolice kot tudi razsvetljave. S pomočjo štirih drogov razsvetljave in večih možnosti regulacije svetlobnega toka smo izvedli montažo razsvetljave in vseh pripadajočih elementov.