Reference

STADION NK APAČE, APAČE, SLOVENIJA

V sklopu posodobitve in nadgraditve športnega kompleksa v Apačah, smo postavili štiri nove stebre za razsvetljavo in nanje namestili 12 LED reflektorjev, kateri služijo za razsvetljavo pomožnega igrišča za igranje malega nogometa. 

Igrišče za mali nogomet je bilo deležno nove osvetlitve. Javna razsvetljava d.d. je v sklopu objekta izvedla sledeče storitve:

  • montažo svetilk,
  • električne povezave, 
  • izdelala nove električne omarice,
  • zagotovila ustrezno usmeritev svetilk in
  • izvedla svetlobnotehnične meritve. 

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Število postavljenih svetilk: 12

Nivoji osvetljenost: >200 lx

Apače

Dvorana Stožice

Ljubljana, SLO

Dvorana Stožice je bila deležena nove LED razsvetljave, ki zagotavlja najboljše možne svetlobnotehnične pogoje za igro in igralce, kot tudi za prenose tekem in atmosfero v dvorani. LED razsvetljava je po prenovi prinaša večji prihranek ob boljših svetlobnih pogojih.

Pomožno igrišče Stožice

Ljubljana, SLO

V sklopu projektov Mestne občine Ljubljane in Športa Ljubljana, smo ustrezno namestili LED razsvetljavo na pomožnem igrišču za nogomet v športnem centru Stožice. Razsvetljava zadostuje pogojem za treninge in igranje tekem nižjih nogometnih lig.

Nogometno igrišče

Rečica ob Savinji, SLO

V Rečici ob Savinji so sprejeli odločitev o novogradnji stadiona za nogomet. V sklop novogradnje je spadala tudi montaža razsvetljave, ki jo je izvedlo naše podjetje. Postavljeni so bili novi drogovi, na vseh koncih igrišča in montirana ustrezna LED razsvetljava.