Reference

POMOŽNO IGRIŠČE STOŽICE, LJUBLJANA, SLOVENIJA

V sklopu projektov Mestne občine Ljubljane in Športa Ljubljana, smo ustrezno namestili LED razsvetljavo na pomožnem igrišču za nogomet v športnem centru Stožice. Razsvetljava zadostuje pogojem za treninge in igranje tekem nižjih nogometnih lig.

Konec leta 2019 se je začela izgradnja dveh vadbenih nogometnih igrišč z ureditvijo gozdička v Stožicah. Projekt Javne razsvetljave d.d. je bila razsvetljava vadbenih igrišč in delno ureditev zalivanja stadiona. 

Razsvetljava je bila izvedena s 6 stebri višine 18 m na katerih je zmontirano 24 reflektorjev moči 2300 W. V sklopu projekta so bile izdelane tudi ustrezne napajalne in krmilne omare. Prižiganje reflektorjev je izvedeno 3 stopenjsko preko krmilnika DALI.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Število postavljenih svetilk: 24

Območje osvetlitve: 600 m2

Skupna priključna moč: 2,3 kW

Nivoji osvetljenost: 200 lx

Stadion Brežice

Brežice, SLO

Ob prenovi stadiona Brežice, je bila leta 2019 zamenjana tudi razsvetljava objekta. 6 drogov, na katerih so nameščene LED svetilke, zagotavlja ustrezno osvetljenosti igralne površine, kjer je omogočeno nemoteno nočno igranje in treniranje nogometnih ekip.

Ludus odbojkarsko igrišče

Ljubljana, SLO

Izvedli smo celotno električno inštalacijo in zamenjavo razsvetljave v Šporntni dvorani za igranje odbojke na mivki v Črnučah, v dvorani LUDUS. LED razsvetljava omogoča ustrezno spoštovanje standardov SIST  EN:12193 za športne objekte.

Stadion NK Apače

Apače, SLO

V sklopu posodobitve in nadgraditve šporntega kompleksa v Apačah, smo postavili štiri nove stebre za razsvetljavo in nanje namestili 12 LED reflektorjev, kateri služijo za razsvetljavo pomožnega igrišča za igranje malega nogometa.