Reference

STADION NK BREŽICE, BREŽICE, SLOVENIJA

Ob prenovi stadiona Brežice, je bila leta 2019 zamenjana tudi razsvetljava objekta. 6 drogov, na katerih so nameščene LED svetilke, zagotavlja ustrezno osvetljenosti igralne površine, kjer je omogočeno nemoteno nočno igranje in treniranje nogometnih ekip.

Ob prenovi stadiona v Brežicah, je Javna razsvetljava d.d. sodelovala, pri namestitvi drogov, gradbenih delih, električnih delih in montaži ter usmerjanju svetilk na drogovih. Skupno 6 drogov, pokriva igrišče in nudi visoke nivoje osvetljenosti igrišča.

Nivoji, s katerimi je igrišče osvetljeno, dosegajo standardne zaveze za 1. in 2. slovensko nogometno ligo. S tem so omogočeni tudi kakovostni televizijski prenosi. Izboljšana razsvetljava omogoča boljše treninge, manjši napor za človeške oči in daljšo vadbo.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Dvorana Stožice

Ljubljana, SLO

Dvorana Stožice je bila deležena nove LED razsvetljave, ki zagotavlja najboljše možne svetlobnotehnične pogoje za igro in igralce, kot tudi za prenose tekem in atmosfero v dvorani. LED razsvetljava je po prenovi prinaša večji prihranek ob boljših svetlobnih pogojih.

Pomožno igrišče Stožice

Ljubljana, SLO

V sklopu projektov Mestne občine Ljubljane in Športa Ljubljana, smo ustrezno namestili LED razsvetljavo na pomožnem igrišču za nogomet v športnem centru Stožice. Razsvetljava zadostuje pogojem za treninge in igranje tekem nižjih nogometnih lig.

Nogometno igrišče

Rečica ob Savinji, SLO

V Rečici ob Savinji so sprejeli odločitev o renovaciji stadiona za nogomet. V sklop renovacije je spadala tudi zamenjava razsvetljave, ki jo je izvedlo naše podjetje. Postavljeni so bili novi drogovi, na vseh koncih igriča in postavljena ustrezna LED razsvetlajva.