Izvedba sprehajalne peš poti z dinamično razsvetljavo v Sveti Katarini pri Ankaranu

Vzpostavitev dinamične razsvetljave sprehajališčne pešpoti v Sveti Katarini.

Občina Ankaran se je odločila za rekonstrukcijo športnega rekreacijskega parka v Sveti Katarini. Ob prostorski ureditvi je bilo postavljenih in zamenjanih 17 svetilk, ki osvetljujeo pešpot, zunanji fitnes in balinišče ter ulico. Razsvetljava je zasnovana kot dinamična razsvetljava, ki se prilagaja obisku območju.

Več slik in več podatkov najdete v zavihku Reference.

Previous slide
Next slide

Deli:

Ostale novice

Digitalna transformacija

V okviru javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D-ReactEU) je naše podjetje pridobilo financiranje v višini 100.000 EUR za zagotovitev digitalne transformacije ključnih procesov v podjetju. Cilj je izvedba digitalne transformacije, izboljšanje komeptenc zaposlenih in povečanje dodane vrednosti na zaposlenega.

Daruj novoletno jelko

Leto 2022 je v polnem zamahu in čas je, da odstranimo praznično okrasje z mestnih ulic in trgov, pa tudi deset smrek, ki so krasile mesto. Te nam največkrat darujejo naše meščanke in meščani.

Barvanje predora pod gradom

V avgustu 2022 bo Javna razsvetljava d.d. prevzela dela nad barvanjem predora pod gradom v Ljubljani. V predoru se kljub rednemu vzdrževanju in pranju na stenah nabira umazanija, katero je potrebno odstraniti in predor ponovno prebarvati.