Barvanje predora pod gradom

V avgustu 2022 bo Javna razsvetljava d.d. prevzela dela nad barvanjem predora pod gradom v Ljubljani. V predoru se kljub rednemu vzdrževanju in pranju na stenah nabira umazanija, katero je potrebno odstraniti in predor ponovno prebarvati.

V avgustu 2022 bo Javna razsvetljava d.d. prevzela dela nad barvanjem predora pod gradom v Ljubljani.

V predoru se kljub rednemu vzdrževanju in pranju na stenah nabira umazanija, katero je potrebno odstraniti in predor ponovno prebarvati.

Z visokokokaovostnimi barvami bomo poskrbeli, da bo predor ponovno zasijal v svoji najlepši luči in kljuboval zobu časa še dlje kot do sedaj. Izkušene ekipe bodo poskrbele, da bodo dela opravljena kakovostno in v najkrajšem možnem roku.

Vse udeležence v cestnem prometu prosimo, da upoštevajo cestno nadomestno signalizacijo v času izvajanja del.

Deli:

Ostale novice

Digitalna transformacija

V okviru javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D-ReactEU) je naše podjetje pridobilo financiranje v višini 100.000 EUR za zagotovitev digitalne transformacije ključnih procesov v podjetju. Cilj je izvedba digitalne transformacije, izboljšanje komeptenc zaposlenih in povečanje dodane vrednosti na zaposlenega.

Daruj novoletno jelko

Leto 2022 je v polnem zamahu in čas je, da odstranimo praznično okrasje z mestnih ulic in trgov, pa tudi deset smrek, ki so krasile mesto. Te nam največkrat darujejo naše meščanke in meščani.