SIGNALIZACIJA

ŠPORTNI OBJEKTI

NOVOLETNA OKRASITEV

OSTALO

Predor pod gradom

Ljubljana, SLO

Predor pod gradom je ena izmed točk v Ljubljani za katero skrbimo že desetletja. Poleg vzdrževanja razsvetljave skrbimo tudi za vzdrževanje in nadzor vseh sistemov predora preko lastnega SCADA sistema.  Sistem je bil razvit v hiši in je redno deležen varnostnih pregledov.

Predor Straževica

Straževica, SRB

Za podjetje JP Putevi Srbije smo v celoti izvedli električne inštalacije, vgradnjo signalne opreme, vgradnjo varnostne opreme in razsvetljave objekta v predoru Straževica v Srbiji, v dolžini 772 m. Prav tako so bile s strani JR izvedene tudi električne in svetlobne meritve.

Predor Tabor

Sežana, SLO

V predoru Tabor v Sežani smo izvedli vsa elektrotehniška dela v sklopu varnostnih sistemov, signalnih sistemov, semaforizacije in razsvetljave predora. Skrbno projektiranje ekip in odlična praktična izvedba terenskih ekip je privedla do čudovitega projekta.

Predor Kastelec

Kastelec, SLO

Podjetje Javna razsvetljava d.d. je bilo aktivno udeleženo, pri zamenjavi električnih inštalacij in opreme, montaži in priklopu strojnih inštalacij ter zamenjave razsvetljave v predoru Kastelec. Poleg inštalacij smo nadgradili tudi SCADA sistem vodenja predora.

Predor Markovec

Koper, SLO

Eden največjih projektov v Sloveniji na področju predorov – Markovec ima inštalacije in razsvetljavo izvedeno z naše strani. Poleg razsvetljave, smo izvedli tudi druge električne inštalacije in montažo signalizacije, opravili vse meritve in objekt predali v uporabo.

Predor Dekani

Dekani, SLO

Podjetje Javna razsvetljava d.d. je bilo aktivno udeleženo, pri zamenjavi električnih inštalacij in opreme, montaži in priklopu strojnih inštalacij ter zamenjave razsvetljave v predoru Dekani. Poleg inštalacij smo nadgradili tudi SCADA sistem vodenja predora.

Predor Karavanke

Karavanke, SLO

Eden največjih projektov, na katerem je bilo prisotno podjetje Javna razsvetljava d.d. je bil predor Karavanke. Izvedli smo celotno inštalacijo razsvetljave in signalizacije, poleg vgradnje in montaže tudi določene strojne opreme.