Reference

PREDOR STRAŽEVICA, STRAŽEVICA, SRBIJA

Za podjetje JP Putevi Srbije smo v celoti izvedli električne inštalacije, vgradnjo signalne opreme, vgradnjo varnostne opreme in razsvetljave objekta v predoru Straževica v Srbiji, v dolžini 772 m. Prav tako so bile s strani JR izvedene tudi električne in svetlobne meritve.

Predor Straževica je pokazal, da je podjetje Javna razsvetljava d.d. pomemben igralec tudi na mednarodnih področjih. Podjetje je izvedlo električne inštalacije v predoru, postavitev razsvetljave in povezavo opozorilnih tabel ter panelov, vključno s semaforizacijo.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Predor Markovec

Koper, SLO

Eden največjih projektov v Sloveniji na področju predorov – Markovec ima inštalacije in razsvetljavo izvedeno z naše strani. Poleg razsvetljave, smo izvedli tudi druge električne inštalacije in montažo signalizacije, opravili vse meritve in objekt predali v uporabo.

Predor Dekani

Dekani, SLO

Podjetje Javna razsvetljava d.d. je bilo aktivno udeleženo, pri zamenjavi eletričnih inštalacij in opreme, montaži in priklopu strojnih inštalacij ter zamenjave razsvetljave v predoru Dekani. Poleg inštalacij smo nadgradili tudi SCADA sistem vodenja predora.

Predor Karavanke

Karavanke, SLO

Eden največjih projektov, na katerem je bilo pristono podjetje Javna razsvetljava d.d. je bil predor Karavanke. Izvedli smo celotno inštalacijo razsvetljave in signalizacije, poleg vgradnje in montaže tudi določene strojne opreme.