Reference

PREDOR TABOR, SEŽANA, SLOVENIJA

V predoru Tabor v Sežani smo izvedli vsa elektrotehniška dela v sklopu varnostnih sistemov, signalnih sistemov, semaforizacije in razsvetljave predora. Skrbno projektiranje ekip in odlična praktična izvedba terenskih ekip je privedla do čudovitega projekta.

Javna razsvetljava d.d., je osvetlila 272 m dolg predor Tabor, izvedla pripadajoča elektrotehnična in gradbena dela, ter opravili vse potrebne meritve, tako električne kot svetlobnotehnične, da je predor lahko prešel v uporabo.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Območje osvetlitve: 272 m

Predor Markovec

Koper, SLO

Eden največjih projektov v Sloveniji na področju predorov – Markovec ima inštalacije in razsvetljavo izvedeno z naše strani. Poleg razsvetljave, smo izvedli tudi druge električne inštalacije in montažo signalizacije, opravili vse meritve in objekt predali v uporabo.

Predor Dekani

Dekani, SLO

Podjetje Javna razsvetljava d.d. je bilo aktivno udeleženo, pri zamenjavi eletričnih inštalacij in opreme, montaži in priklopu strojnih inštalacij ter zamenjave razsvetljave v predoru Dekani. Poleg inštalacij smo nadgradili tudi SCADA sistem vodenja predora.

Predor Karavanke

Karavanke, SLO

Eden največjih projektov, na katerem je bilo pristono podjetje Javna razsvetljava d.d. je bil predor Karavanke. Izvedli smo celotno inštalacijo razsvetljave in signalizacije, poleg vgradnje in montaže tudi določene strojne opreme.