Reference

PREDOR KASTELEC, KOZINA, SLOVENIJA

Podjetje Javna razsvetljava d.d. je bilo aktivno udeleženo, pri zamenjavi električnih inštalacij in opreme, montaži in priklopu strojnih inštalacij ter zamenjave razsvetljave v predoru Kastelec. Poleg inštalacij smo nadgradili tudi SCADA sistem vodenja predora.

V fazi prenove razsvetljave predora je podjetje Javna razsvetljava d.d. poskrbelo za izvedbo elektrotehničnih del, ki se tičejo razsvetljave, senzorike in pa prezračevalnih sistemov. 

Prav tako pa smo pripomogli z vzpostavitvijo SCADA sistema, ki je bil predan v nadzor k podjetju DARS d.d. in služi nadzoru razsvetljave v predoru. 

Predor Markovec

Koper, SLO

Eden največjih projektov v Sloveniji na področju predorov – Markovec ima inštalacije in razsvetljavo izvedeno z naše strani. Poleg razsvetljave, smo izvedli tudi druge električne inštalacije in montažo signalizacije, opravili vse meritve in objekt predali v uporabo.

Predor Dekani

Dekani, SLO

Podjetje Javna razsvetljava d.d. je bilo aktivno udeleženo, pri zamenjavi eletričnih inštalacij in opreme, montaži in priklopu strojnih inštalacij ter zamenjave razsvetljave v predoru Dekani. Poleg inštalacij smo nadgradili tudi SCADA sistem vodenja predora.

Predor Karavanke

Karavanke, SLO

Eden največjih projektov, na katerem je bilo pristono podjetje Javna razsvetljava d.d. je bil predor Karavanke. Izvedli smo celotno inštalacijo razsvetljave in signalizacije, poleg vgradnje in montaže tudi določene strojne opreme.