Reference

LUDUS ODBOJKARSKO IGRIŠČE, Ljubljana, SLOVENIJA

Izvedli smo celotno električno inštalacijo in zamenjavo razsvetljave v Športni dvorani za igranje odbojke na mivki v Črnučah, v dvorani LUDUS. LED razsvetljava omogoča ustrezno spoštovanje standardov SIST EN:12193 za športne objekte.

Športni center LUDUS je bil deležen prenove razsvetljave na zunanjih in v notranjih igralnih površinah. Javna razsvetljava d.d., je izvedla vsa elektro montažna dela in montažo v športni dvorani za odbojko na mivki v Črnučah. 

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Dvorana Stožice

Ljubljana, SLO

Dvorana Stožice je bila deležena nove LED razsvetljave, ki zagotavlja najboljše možne svetlobnotehnične pogoje za igro in igralce, kot tudi za prenose tekem in atmosfero v dvorani. LED razsvetljava je po prenovi prinaša večji prihranek ob boljših svetlobnih pogojih.

Pomožno igrišče Stožice

Ljubljana, SLO

V sklopu projektov Mestne občine Ljubljane in Športa Ljubljana, smo ustrezno namestili LED razsvetljavo na pomožnem igrišču za nogomet v športnem centru Stožice. Razsvetljava zadostuje pogojem za treninge in igranje tekem nižjih nogometnih lig.

Nogometno igrišče

Rečica ob Savinji, SLO

V Rečici ob Savinji so sprejeli odločitev o renovaciji stadiona za nogomet. V sklop renovacije je spadala tudi zamenjava razsvetljave, ki jo je izvedlo naše podjetje. Postavljeni so bili novi drogovi, na vseh koncih igriča in postavljena ustrezna LED razsvetlajva.