Reference

STADION PORTOVAL NK KRKA, NOVO MESTO, SLOVENIJA

V sklopu renovacije stadiona Portoval za nogometni klub Krka je bila sprejeta odločitev o zamenjavi in predvsem nadgradnji razsvetljave stadiona. Štiri 18 metrski stebri služijo za držanje LED reflektorjev, ki zagotavljajo visoke nivoje osvetljenosti.

Razsvetljava nogometnega igrišča Portoval Novo mesto je izvedena tako, da je dosežen pravilen nivo in enakomerna osvetljenost v skladu s zahtevami NZS in UEFA za doseganje zahtev igranja v nočnem času s TV snemanjem.

Za potrebe LED razsvetljave ob igrišču smo namestili štiri nove 40m drogove pritrjene na sidrne vijake vgrajene v AB temelj ustreznih dimenzij.

Nastavitev nivoja osvetlitve – regulacija in krmiljenje (vklop/izklop) se bo vršilo iz novih razdelilnikov.
Za potrebe napajanja je izveden nov priključni vodnik na TP Topliška, kje smo vgradili novo merilno in zaščitno opremo.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2020

Število postavljenih svetilk: 18

Število postavljenih drogov: 4 x 40 m

Smučarska skakalnica Planica

Podkoren, SLO

Planica je eden od največjih projektov, ki smo ga izvedli. Osnovni namen sistema razsvetljave je zagotoviti primerno in zadostno umetno svetlobo v večernem in nočnem času na območju celotnega doskočišča skakalnic HS139 in HS104.

Stadion Brežice

Brežice, SLO

Ob prenovi stadiona Brežice, je bila leta 2019 zamenjana tudi razsvetljava objekta. 6 drogov, na katerih so nameščene LED svetilke, zagotavlja ustrezno osvetljenosti igralne površine, kjer je omogočeno nemoteno nočno igranje in treniranje nogometnih ekip.

Stadion NK Dobrovce

Dobrovce, SLO

Stadion nogometnega kluba Dobrovce je v letu 2022 doživel posodobitev, tako objektov in okolice kot tudi razsvetljave. S pomočjo štirih drogov razsvetljave in večih možnosti regulacije svetlobnega toka smo izvedli montažo razsvetljave in vseh pripadajočih elementov.