Reference

ŠPORTNA DVORANA RIBNICA, RIBNICA, SLOVENIJA

Občina Ribnica se je odločila za energetsko sanacijo in zamenjavo celotne razsvetljave, katero je opremila tudi z možnostjo regulacije in upravljanja preko pametnih sistemov. Izvedena je bila tudi renovacija varnostnih svetilk in električnih omar.

Prenova razsvetljave v dvorani je prinesla kakovostnejšo osvetlitev prostora, zmanjšala porabo električne energije, prav tako pa je bila izvedena pametna regulacija svetilk preko DALI protokola. 

Javna razsvetljava d.d. (JRL) je zagotovila montažo in zamenjavo svetilk, nadgradnjo in zamenjavo električnih omaric, ter izvedla električne in svetlobnotehnične meritve objekta.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2021

Dvorana ribnica

Dvorana Krim

Ljubljana, SLO

Pod projektom EOL 2 smo izvedli energetsko sanacijo notranje razsvetljave  v športni dvorani Krim. Izvedli smo zamenjavo vseh svetilk, z varčmini LED svetilkami, tako pridobili višje nivoje osvetljenosti in mnogo boljše pogoje zašportno udejstvovanje.

Dvorana Stožice

Ljubljana, SLO

Dvorana Stožice je bila deležena nove LED razsvetljave, ki zagotavlja najboljše možne svetlobnotehnične pogoje za igro in igralce, kot tudi za prenose tekem in atmosfero v dvorani. LED razsvetljava je po prenovi prinaša večji prihranek ob boljših svetlobnih pogojih.

Dvorana Tri lilije

Laško, SLO

S prenovo strehe so se zaprli svetlobni jaški, ki so prepuščali dnevno svetlobo, dvoranska razsvetljava pa dobiva močnejšo in energijsko varčnejšo LED razsvetljavo. Ustrezni nivoji osvetljenost pa omogočajo boljše pogoje za igro, kot stara razsvetljava.