Reference

Teniško igrišče tivoli, Ljubljana, SLOVENIJA

Na teniškem igrišču v Tivoliju v Ljubljani smo namestili in zamenjali športno razsvetljavo na štirih teniških igriščih. Z dodatnimi deli na električni inštalaciji in gradbenimi deli smo zagotovili svetlobne pogoje, ki so ustrezni za igranje tenisa v nočnih urah. Razsvetljava teniškega igrišča je skladna s standardi in omogoča večje prihranke ob večjih nivojih osvetljenosti.

Javna razsvetljava d.d. je sodelovala pri izvedbi razsvetljave na štirih teniških igriščih v teniškem športnem centru Tivoli. Projekt smo vodili od samega začetka, kjer smo si najprej :

  • ogledali situacijo, 
  • izvedli svetlobne simulacije za doseganje najbolj kvalitetne razsvetljave, 
  • izvedli montažo oziroma zamenjavo določenih svetilk,
  • opravili gradbena dela ter
  • izvedli električne in svetlobnotehnične meritve.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Športno šolsko igrišče

Medvode, SLO

Želje po osvetlitvi igrišča so izrazili športniki in rekreativci že takoj po odprtju igrišča. Javna razsvetljava d.d. je kot glavni izvajalec namestila opremo v električne omarice, izvedla gradbena dela postavitve stebrov, ter namestila svetilke na samem igrišču. Projektirana razsvetljava je bila primerno načrtovana za uporabo igrišča, brez nepotrebnega preosvetljavanja.

Ludus odbojkarsko igrišče

Ljubljana, SLO

Izvedli smo celotno električno inštalacijo in zamenjavo razsvetljave v Šporntni dvorani za igranje odbojke na mivki v Črnučah, v dvorani LUDUS. LED razsvetljava omogoča ustrezno spoštovanje standardov SIST  EN:12193 za športne objekte.

Košarkaško igrišče Luka Dončič

Ljubljana, SLO

V sklopu humanitarnega projekta smo sodelovali pri načrtovanju, dobavi, montaži, meritvah in predaji, novega košarkaškega igrišča Luke Dončiča v Ljubljani. 12 LED svetilk omogoča svetlobne pogoje skladne s standardi za športno razsvetljavo.