Reference

KOŠARKAŠKO IGRIŠČE LUKE DONČIČA, Ljubljana, slovenija

V sklopu humanitarnega projekta smo sodelovali pri načrtovanju, dobavi, montaži, meritvah in predaji, novega košarkarskega igrišča Luke Dončiča v Ljubljani. 12 LED svetilk omogoča svetlobne pogoje skladne s standardi za športno razsvetljavo.

Košarkarski as Luka Dončić je v soboto, 4. septembra 2021, v Športnem parku Savsko naselje odprl prenovljeni košarkarski igrišči LD 77, kjer je v otroških letih nabiral prve košarkarske izkušnje.

Po podpisu pogodbe s klubom Dallas Mavericks je Luka obljubil, da bo pomagal pri obnovi igrišča – in obljubo je zdaj tudi izpolnil. Na tem igrišču je Luka še pred petimi leti, kot 17-letnik, s fanti iz soseščine zabijal koše. Dejal je, da je vesel, da lahko mladim omogoči, da se razvijajo v košarki. Spomnil se je tudi trenutkov, ko je kot le sedem let star deček tam vsak dan igral košarko. 

Podjetje Javna razsvetljava d.d. je nudilo svoje storitve, pri projektiranju in montaži svetilk ter drogov, kot tudi  pri prenovi prižigališča oziroma električne omare. Veseli nas, da lahko pomagamo pisati lepe zgodbe s slovenskimi junaki.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2021

Število postavljenih svetilk: 12

Območje osvetlitve: 100 m2

Skupna priključna moč: 2 kW

Nivoji osvetljenost: > 200 lx

Stadion Brežice

Brežice, SLO

Ob prenovi stadiona Brežice, je bila leta 2019 zamenjana tudi razsvetljava objekta. 6 drogov, na katerih so nameščene LED svetilke, zagotavlja ustrezno osvetljenosti igralne površine, kjer je omogočeno nemoteno nočno igranje in treniranje nogometnih ekip.

Ludus odbojkarsko igrišče

Ljubljana, SLO

Izvedli smo celotno električno inštalacijo in zamenjavo razsvetljave v Športni dvorani za igranje odbojke na mivki v Črnučah, v dvorani LUDUS. LED razsvetljava omogoča ustrezno spoštovanje standardov SIST EN:12193 za športne objekte.

Stadion NK Apače

Apače, SLO

V sklopu posodobitve in nadgraditve športnega kompleksa v Apačah, smo postavili štiri nove stebre za razsvetljavo in nanje namestili 12 LED reflektorjev, kateri služijo za razsvetljavo pomožnega igrišča za igranje malega nogometa.