Reference

P+R DOLGI MOST, LJUBLJANA, SLOVENIJA

Ob izdelavi P+R parkirišča Dolgi most smo zagotovili ustrezno novo razsvetljavo, ki omogča manjši škodljiv vpliv na okolje ob temu pa močno izboljšuje varnost udeležencev in parkiranih vozil na parkirišču.

Ob izvedbi projekta P+R parkirišča je Javna razsvetljava d.d. sodelovala s projektiranjem, dobavo in izgradnjo nove razsvetljave na objektu. Razsvetljava omogoča da so parkirni prostori osvetljeni, da se s tem zmanjšuje kriminaliteta ter povečuje prometna varnost udeležencev na objektu. 

Razsvetljava omogoča tudi regulacijo osvetljenosti, tako da se tekom noči, ko so površine manj uporabljene, osvetljenost parkirišč zmanjša. 

Tako se dosežejo višji prihranki električne energije in zmanjša svetlobno onesnaženje okolice.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2015

Število postavljenih svetilk: 73

Skupna priključna moč: 6 kW

Regulacija svetlobnega toka: Da

P+R Barje

Ljubljana, SLO

Ob izdelavi P+R parkirišča Barje smo zagotovili ustrezno novo razsvetljavo, ki omogoča manjši škodljiv vpliv na okolje ob temu pa močno izboljšuje varnost udeležencev in parkiranih vozil na parkirišču.

P+R Stanežiče

Ljubljana, SLO

Ob izdelavi P+R parkirišča Stanežiče smo zagotovili ustrezno novo razsvetljavo, ki omogča manjši škodljiv vpliv na okolje ob temu pa močno izboljšuje varnost udeležencev in parkiranih vozil na parkirišču.

P+R Letališka

Ljubljana, SLO

Ob izdelavi P+R parkirišča Letališka, smo zagotovili ustrezno novo razsvetljavo, ki omogoča manjši škodljiv vpliv na okolje ob temu pa močno izboljšuje varnost udeležencev in parkiranih vozil na parkirišču.