Reference

ZAMENJAVA RAZSVETLJAVE, NOVIGRAD, HRVAŠKA

V sklopu ESCO projektov je bila v hrvaškem mestu Novigrad zamenjana javna razsvetljava na območju celega mesta. Naše ekipe so v celoti izvedle projektiranje, zamenjavo, meritve in predajo nove javne razsvetljave. Z lastnimi ekipami smo izvedli zamenjavo svetilk.

V enem od najlepših istrskih mest – Novigradu smo končali s prenovo javne razsvetljave. Zamenjali smo približno 900 svetilk, investicija pa je bila izvedena po principu prihrankov električne energije.

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Število postavljenih svetilk: 900

Občina Ilirska Bistrica

Ilirska Bistrica, SLO

Občina Ilirska Bistrica je tretja največja občina v Sloveniji po površini njenega ozemlja. V občini aktivno prisostvujemo pri zamenjavi razsvetljave, postavljanju nove razsvetljave, skrbimo za njeno delovanje, prav tako pa priskrbimo tudi novoletno okrasitev in postavitev cestnih utripalcev.

Zamenjava razsvetljave Šentilj

Šentilj, SLO

Občina Šentilj se je odločila za zamenjavo razsvetljave v celi občini. Za zmanjšanje stroškov razsvetljave in večje prihranke, je bilo zamenjanih in prenovljenih 53 prižigališč. Dotična razsvetljava je sedaj daljinsko upravljana preko SCADA sistema podjetja, ki je bil tudi razvit v JRL.

Zamenjava razsvetljave Podgorica

Podgorica, MNG

V sklopu energetske sanacije razsvetljave na področju mesta Podgorica in okolice v Črni gori je podjetje izvedlo zamenjavo stare razsvetljave z novo LED razsvetljavo. V prvem sklopu sanacije je bilo zamenjanih 11.000 svetilk in izdelan popoln popis ter izgradnja katastra.