Reference

ZAMENJAVA RAZSVETLJAVE, PODGORICA, ČRNA GORA

V sklopu energetske sanacije razsvetljave na področju mesta Podgorica in okolice v Črni gori je podjetje izvedlo zamenjavo stare razsvetljave z novo LED razsvetljavo. V prvem sklopu sanacije je bilo zamenjanih 11.000 svetilk in izdelan popoln popis ter izgradnja katastra.

Kot eden večjih projektov na katere smo ponosni je projekt zamenjave celotne javne razsvetljave v Podgorici v Črni gori. Poleg zamenjave obstoječe klasične razsvetljave z LED razsvetljavo, ki zagotavlja tudi do 60% prihranek, smo izdelali kataster javne razsvetljave za občino.

Projekt Podgorica je bil za ekipe Javne razsvetljave d.d. izziv, ki so ga opravile z odliko. 

Tehnični podatki

Datum izvedbe: 2022

Število postavljenih svetilk: 11.000

Območje osvetlitve: 108 m2

Zamenjava razsvetljave Novigrad

Novigrad, CRO

V sklopu ESCO projektov je bila v hrvaškem mestu Novigrad zamenjana javna razsvetljava na območju celega mesta. Naše ekipe so v celoti izvedle projektiranje, zamenjavo, meritve in predajo nove javne razsvetljave. Z lastnimi ekipami smo izvedli zamenjavo svetilk.

Zamenjava razsvetljave Šentilj

Šentilj, SLO

Občina Šentilj se je odločila za zamenjavo razsvetljave v celi občini. Za zmanjšanje stroškov razsvetljave in večje prihranke, je bilo zamenjanih in prenovljenih 53 prižigališč. Dotična razsvetljava je sedaj daljinsko upravljana preko SCADA sistema podjetja, ki je bil tudi razvit v JRL.

Občina Ljubljana

Ljubljana, SLO

V Mestni občini Ljubljana poleg vzdrževanja razsvetljave zagotavljamo tudi izvedbo novih projektov javne in notranje razsvetljave, vzdrževanje in postavljanje cestnih utripalcev in semaforizacije. Skrbimo tudi za tematsko razsvetljavo gradu in nadzorujemo Predor pod Gradom.